Onbeperkte CBR examengarantie met Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland!

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland examengarantie

Praktijk examen

Als je bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland snel met een spoedopleiding het A motorrijbewijs wenst te gaan halen in Friesland zetten wij vanzelfsprekend altijd de grootste spoed achter je versnelde motorrijopleiding.

De praktijkexamens AVB en AVD word reeds nadat je ons gemachtigd hebt voor aanvang van de spoed motorrijopleiding in 1 week, 4,5 tot 10 dagen of eventueel in 2 tot 8 weken voor je gereserveerd waardoor je met een snelcursus of spoedopleiding voor het A motorrijbewijs direct kan starten en snel kan afrijden voor je beide rijexamens. Met een compacte spoedcursus motorrijlessen en met een aantal uren of lesdagen achter elkaar intensief motorrijlessen, is het rijbewijs A voor je lekker snel binnen handbereik, sneller dan je denkt!

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland examengarantie

Onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD!

Het streven van motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland is dat je uiteraard de eerste keer slaagt voor je motor rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 90% en onze 35 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben en het rijexamen niet halen kan je gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie voor het AVB en AVD CBR rijexamen van 12 maanden! Ben je niet direct geslaagd, geen kopzorgen, wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen AVB en/of AVD zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland examengarantie