Motorrijlessen, theorie, rijexamens AVB en AVD met onbeperkte CBR garantie voor een vaste prijs!

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland rijschool

Motorrijlessen, theorie, rijexamens AVB en AVD met onbeperkte CBR garantie voor een vaste prijs!

Bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Of je het spoed motorrijbewijs of spoedopleiding voor elke categorie en eventueel op een verlaagde motor nu in 1 week, 4, 5 tot 10 dagen wilt halen, of kiest voor de 2 tot 8 weken durende spoedcursus motorrijbewijs A in Friesland: je betaalt altijd een vaste en voordelige prijs voor het rijlespakket welke voor jouw van toepassing is.

Inbegrepen in het rijlespakket zijn alle afgesproken motorrijlessen, de uitgebreide online theoriecursus en de beide rijexamens AVB en AVD, beide vanaf pakket 12 met een onbeperkte CBR examengarantie van 12 maanden. Je hoeft je niet meer druk te maken over de kosten, je betaald dus nooit teveel!

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland rijschool

De specialist in versnelde motorrijopleidingen!

Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland is al 32 jaar gespecialiseerd in spoedrijopleidingen voor het motor rijbewijs A voor elke categorie in Friesland.

De ervaren instructeurs zijn er volledig op gericht om cursisten snel en met zo min mogelijk rijlessen op te leiden voor de rijexamens. De duur van de spoedcursus motorrijlessen bepalen we in overleg met de cursist.

Dankzij onze jarenlange aanpak is het mogelijk om met spoed het rijbewijs A te halen in een spoedrijopleiding van 4 of 5 tot 10 dagen of met een spoedopleiding in 2 tot 8 weken.

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland rijschool

Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland draait niet alleen om snelheid!

Een degelijke en goed opgebouwde motorrijopleiding voor het met spoed halen van het A motorrijbewijs is niet alleen noodzakelijk om snel het motorrijbewijs A te halen, maar is ook belangrijk om veilig deel te kunnen nemen aan het steeds drukkere verkeer.

Snelheid is daarom niet het enige dat telt bij een snelcursus of spoedopleiding voor het motorrijbewijs A: Spoed Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland vindt betrouwbaarheid, deskundigheid, goed onderhouden lesmateriaal en portofoons, goede kwaliteit leveren met motorrijlessen en volgen met een volgmotor alsmede een hoog slagingspercentage ook heel belangrijk. We werken dan ook uitsluitend met gecertificeerde en ervaren motor instructeurs en met de nieuwste en eventueel verlaagde motoren, voor alle categorieën.

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland rijschool

Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland spreekt uit ervaring!

Met de spoedcursus voor het motorrijbewijs A hebben we jarenlange ervaring met het geven van spoed motorrijlessen en de spoedopleiding voor het snel halen van het motorrijbewijs A. Daardoor heeft spoed motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland jarenlange kennis om versneld het motor rijbewijs A voor elke categorie aan te bieden. Onze korte en versnelde spoed motorrijopleiding is zeer doelgericht en efficiënt.

De spoedcursus of spoedrijopleiding voor het motor rijbewijs A voor alle les categorieën kan je bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland volgen met een rijbewijskamp spoedcursus motor voor het rijbewijs A van 1 week, 4 of 5 tot 10 dagen of met een spoedopleiding motor rijbewijs in 2 tot 8 weken vanuit de regio Dokkum, Drachten, Droryp, Echtenerbrug, Franeker, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden,Lemmer, Stiens of Wolvega (Bekijk alle motorrijscholen in jouw regio)!

Spoedcursus Motorrijbewijs Friesland rijschool